Conferinta

Conferinta de deschidere a evenimentului QilinGong Annual Games (6-8 octombrie 2023, Editia a 2-a)

PARTICIPARE FIZICA - Sala de Conferinte "Daniel Thellmann", Primaria Medias, vineri, 6 octombrie, ora 18:00

LIVE pe Facebook, ora 18:00 – da like paginii FB QilinGong Games si urmareste-ne la ora programata.

Evenimentul de 3 ore ne pune in fata un subiect foarte generos si 5 speakeri pregatiti sa puna reflectorul pe felul in care practicarea acestor metode energetice chinezesti denumite Qigong ne pot aduce beneficii extraordinare atat pentru corp, cat si pentru minte:

  • Vitalitate
  • Echilibru interior
  • Un mod diferit de raportare la aceasta lume
  • Conexiunea cu energia vitala Qi
  • Corp puternic
  • Flexibilitate crescuta
  • Rezilienta
  • Pace interioara

La finalul evenimentului vom avea ocazia sa urmarim un film premiat la festivaluri internationale, un documentar cu oameni care au trecut prin experienta mortii clinice. Singurul documentar de acest tip care ii aduce in prim plan pe chiar cei care au trecut prin aceasta experienta, fara sa foloseasca actori, acest film multi-premiat a fost primit excelent de toate comunitatile preocupate de existenta noastra ca oameni pe acest Pamant. Il recomandam calduros, iar prezenta autorilor fillmului care vor raspunde la intrebarile publicului face ca aceasta difuzare sa fie si mai valoroasa.

 

PROGRAM:

17:00-18:00 – Primire si inregistrare concurenti QilinGong si practicanti QilinGong

18:00-20:00 – Conferinta: “Metodele energetice chinezesti si relatia minte-corp”

20:00-20:15 – Pauza

20:15-21:15 – Difuzare film "Moartea...punct sau virgula?" in prezenta producatorilor si regizorilor filmului: Corina & Calin Tertan

Participarea la difuzare filmului se face pe baza de donatie sugerata de 20 lei.

21:15-22:00 – Sesiune de intrebari si raspunsuri / discutii libere cu producatorii si regizorii filmului

 

SPEAKERI SI PREZENTARI

Maestrul International de Qigong Lin Kai Ting

Presedinte al Federatiei Nationale de Qigong din Romania

(participare video)

Fondator al Scolii QilinGong, Maestrul se afla in al 31-lea an de activitate in Romania.

Aveti oportunitatea extraordinara sa cunoasteti un Maestru autentic ale carui cuvinte ne ajuta in permanenta sa ne resetam vietile si sa le repunem pe o directie a armoniei cu noi insine si cu ceilalti. In cadrul conferintei, vom difuza o inregistrare in care Maestrul vorbeste despre reglarea corpului, ca parte a celor 3 reglari care apar in Qigong: reglarea corpului, reglarea respiratiei si reglarea mintii.

Eugen Boldea

Presedinte al "Asociatiei de Qigong Sibiu"

Eugen ne va ajuta sa intelegem mai multe despre qigong in cadrul prezentarii cu titlu: "Corpul si mintea in qigong". Cei care au venit pentru prima data sa ia contact cu aceasta metoda extraordinara au ocazia sa afle ce este qigongul, ce este energia Qi, care sunt principiile dupa care aceasta energie Qi se ghideaza si multe alte detalii interesante.

Romeo Ghiliman & Dan Chetan

Traineri QilinGong in Medias

Aflati povestea personala a celor doi colegi care predau in orasul Medias: cum au aflat de qigong, ce i-a determinat sa ramana, cum au devenit traineri.

Monica Onea

Presedinte Executiv al Federatiei Nationale de Qigong din Romania

(participare video)

Alaturi de Maestru de la inceput, si pilon al Scolii QilinGong, in cadrul interventiei sale, Monica ne va vorbi despre cat de important este sa ne schimbam mintea si cum putem face asta practicand qigong.

Liviu Mihescu

Prof. Univ. Dr. la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu

Prezentarea sa cu titlul: “Transformarea prin practica” ne va aduce in fata experienta si etapele prin care putem trece in adoptarea unui nou stil de viata care ne ajuta sa ne cultivam intreaga fiinta prin practicarea qigongului, aceasta metoda ancestrala rafinata de-a lungul a mii de ani, o adevarata "Arta a cultivarii vietii".

Calin si Corina Tertan

Producatori si regizori ai filmului “Moartea… punct sau virgula?”

Filmul bazat pe relatarea directă a unor experiențe din pragul trecerii de la viață spre moarte invita la introspectie si ne determina sa ne reevaluam viata din perspectiva acestei treceri inevitabile. Doua prezente profunde, Corina si Calin Tertan ne vor arata punctul comun al tuturor celor prezenti in acest film, oameni cu acces la lumea de dincolo si va arunca lumina asupra scopului pentru care ne aflam aici, in aceasta lume.

Moderator: Oana-Maria Horotan, Director festival

 

Un eveniment bogat, transformator menit sa va faciliteze accesul la o noua cale de dezvoltare personala autentica.

 

Va asteptam cu drag!

Echipa QilinGong Annual Games si invitatii lor